karrotillondon.blogg.se

Följ min resa genom Englands huvudstad!

Sommarloov!!

Publicerad 2015-06-13 16:00:19 i Mitt Hästliv, sommarlov,

Vet att jag inte har skrivit på länge, men det var mycket i skolan med prov ända in i sista veckan, men jag ska bli grymm på att skriva i sommar!!
Nu har vi sommarlov och den började ganska perfekt måste jag säga. Efter själva avslutningen (som varade i typ 30 min) åkte de flesta till lomma beach och hade det nice. Vi grillade, badade (eller bara doppade benen), spelade volleyboll och hade en trevlig stund där. Självklart tänkte jag inte på solkräm och fick därför en solbränna som svider, men man lär sig av sina misstag. Jag åkte tidigare pga ridning men återförenades efteråt med ett mindre gäng hemma hos en i klassen.
Det var helt enkelt en perfekt början!
Idag skulle jag ha ridit i 6 timmar, men pga att jag tyvärr inte mådde så jättebra fick jag sluta efter hava vägen då vi tog en paus. Men det var bra så länge det varade och jag såg även en i min klass på vägen! Idag fick jag rida en ponny som heter Amoure och under två år av min ponnytid hade jag henne i en specialgrupp för hoppning på ponny där vi gick från att hon stannade både före och efter hinder till att vi på hennes första hopptävling fick en felfri runda!! 
Njut nu av dem fina bilderna nedan från de senaste 7 dagarna!
Anna och jag vid havet igår <3
Några från min klass (Na1b)
Från i söndags när vi hoppade lite högre än vanligt.
 Här ser man dem som red med på den långa rundan bakifrån (inte min bild)
 

Om

Min profilbild

Karolin Schöttelndreier

Jag är en glad elev som går på Polhem! Jag går naturvetenskapsprogrammet med profil Europa där jag får chansen att plugga utomlands i 5 månader. Här får du följa min resa hela vägen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela